Bröst, Biceps

Idag har jag bara varit i skolan och kom hem sen drog jag och tränade i princip, vart runt ett 2 timmars pass idag

BRÖST:
Bänkpress   4 Sets 12,12,10,10 reps
Hantelpress 4 sets 12,12,10,10 reps
Lutande Hantelpress 4 sets 8,8,8,8 reps
Flyes 4 sets 10,10,10,10 reps

BICEPS:
Cablecross 4 sets 10,10,10,10 reps
Bicepscurl -EZ 5 sets 12,10,10,8,8 reps
Cablecurl 3 sets 10,10,8 reps
Scottcurl 3 sets 10,10,10 reps







I övrigt tänkte jag presentera årets blivande diet-käk, stekt kycklingbröst med stekt potatis. Skitenkelt att göra och jävligt gott. Drar i olivolja i pannan, steker kycklingen, samtidigt kokar jag potatis. Sen skär jag ner den kokta potatisen och steker den i olivolja och drar på cayennepeppar och/eller paprika-krydda. Till det kör jag nästan alltid en halv avokado och sen tomater och/eller oliver och bbq-sås.






Dra på lite smokey bbq-sås och njut av smaksensationen!




Dålig uppdate

Hejs, inte vart bra alls och uppdaterat och det ber jag om ursäkt för men har haft fullt upp.

Tänkte i detta inlägg bara svara en fråga : 

Hittade precis hit, riktigt bra blogg! 
Måste fråga, du som dricker super gainer pro efter träningen, bör man ta extra vitargo efter träningen också, trots att den innehåller det redan? 
Tacksam för svar! Fortsätt uppdatera vettja!

svar: Tack lina, ja det tycker jag inte men det beror helt på vilket syfte du tränar till, behöver du vikt ökning och samtidigt muskler så tycker jag det absolut, men om man är i bra form och ska träna så räcker det med gainer. 

Cirkelträning och löpningsångest

Det är helt galet vad man svettas när det är såhär varmt. Körde cirkelträning i gymmet idag med mest fokus på axlar, rygg och triceps. Körde sedan bålträning och en hel del stretching. Kunde inte sluta störa mig på en mupp på gymmet idag. Killen utstrålade verkligen uppmärksamhetskåthet, men jag fattar inte varför. Han var smal som en sticka och såg lika harmlös ut som ett grönt äpple. Ändå skulle han stå och skuggboxas och ha sig framför speglarna och ställa sig mindre än en halvmeter ifrån folk som körde sina övningar, nästan som att han sökte konfrontation. Ganska kul dock hur abrupt hans subtila kaxighet övergick i totalt fiasko när en av de större grabbarna på gymmet sa "hörrö flytta på dig innan vi krockar" och han ba "oj aha innan vi krockar *log nervöst och flög bak ett par meter*", jävla pajas asså. 

Cirkelpasset gick bra annars, det bestod av 6 skivstångsövningar utan vila enligt följande modell: 

8 x bakåtvända bicepscurl 
8 x stående rodd 
8 x halva marklyft 
8 x militärpress framför 
8 x militärpress bakom 
8 x axeldrag 

Sen var det 60 sekunders vila och totalt körde jag 6 omgångar enligt den modellen. Därefter var det rodd och mark-kombinationer samt biceps och axelkombinationer. Sist körde jag magen. 

Efter det var det dags för dagens löprunda och jag tänkte bara köra ett riktigt intensivt 2.5-kilometersvarv. Jag var riktigt sliten i kroppen och väldigt hungrig/låg på energi efter viktpasset så det kändes rätt lagom med en kortare sträcka. När jag kört ungefär 2 km och bara har sista 500 kvar märker jag att bron jag ska gå över tydligen är under lagning och är helt avstängd samt saknar en stor bit mark. Då var det bara att vända om och göra sin ca. 2.5 km runda till ungefär en halvmil istället. Var riktigt jävla sliten efter den rundan faktiskt. 

Juste jag tänkte rekommendera en jävligt bra dokumentär jag såg nyligen om en av mina absoluta favoritfighters och idrottsmän, Mike Tyson. Filmen heter kort och gott "Tyson" och är i princip Mike Tysons liv och karriär från Mike Tysons perspektiv. Riktigt bra och personlig dokumentär.


dagens pass: rygg+mage

Körde ett ganska bra pass idag för rygg/mage. Har en liten sträckning på baksida lår så jag körde mycket lats idag och skippade marklyft helt. Lite trist att inte kunna marka; har missat det i 3 ryggpass nu vilket är jävligt segt. 

Värmde upp med latsdrag i ställning

1 x 20
1 x 18
1 x 16
1 x 12

Sedan körde jag:

1 x 13 latsdrag i ställning
1 x 10 latsdrag i ställning
1 x 12 latsdrag i ställning
1 x 10 latsdrag med v-grepp
2 x 8 latsdrag med v-grepp
2 x 10 enarmsrodd

Sedan värmde jag magen med totalt 70 crunches utan vikt. Därefter:

2 x 24 liggande sidvridningar med viktplatta
2 x 20 liggande sidvridningar med viktplatta
2 x 12 crunches med viktplatta

Ganska bra pass, ökade i reps på latsdragen jämfört med förra passet. Blir jävligt irriterad på mina ben dock, ska alltid vara nån skit med dom. Får visserligen skylla mig själv allt som oftast..

Blivit snålt med bloggande på sistone på grund av att jag försöker få mycket skoljobb överstökat på kort tid.

Rygg med vinter schema!

Första dagen på deffen idag, har gått bra hitils och har ätit bra idag, har inte orkat ta bilder men blev en bön sallad med lite skivade champinjoner(råa) och oliver och skivad kyckling filé med en protein dryck till, sen bar det av att träna och körde ju då rygg

Marklyft  3 sets  10 reps
Chains    4 sets   12 reps
Skivstångsrodd 4 sets 10 reps
Sittande rodd  3 sets 8 reps

blev ett hårt träningspass och inte kört marklyft på länge så det tog fint, men tiden bara flög iväg.

over'n out

RSS 2.0